0 BAGAIMANA UNTUK MENJANA GANJARAN WANG TUNAI MENGGUNAKAN SAYS.MY?


Macam senang la pulak kan??Post dan tunggu kawan-kawan or kerabat-kerabat korang klik jer..apa lagi kalau-kalau iklan yang korang pilih tu memang ada "Ong"..hahaa..
Sekali klik korang dapat 0.20sen..haaa..mana nak cari 0.20sen tu dik oii..kalau dah 100 klik??boleh beli top-up woo..
So korang tunggu apa lagi?? mari kita pakat ramai-ramai join program nie says.my!!

Media sosial seperti facebook dan twitter yang digunakan secara meluas boleh digunakan untuk mendapatkan ganjaran dalam bentuk WANG RINGGIT. Bagaimana untuk mendapatkan ganjaran? Untuk  mendapat ganjaran,kita hendaklan mengambil bahagian dalam semua jenis peluang ganjaran, seperti:
1. Cadangan sosial - Apa yang anda beritahu kawan-kawan anda adalah borang cadangan yang paling berkuasa. Anda boleh memilih untuk menyebarkan promosi, peristiwa atau berita, dan mendapat bayaran tunai atau mata sumbangan. Anda akan mendapat RM0.20 per unik klik.Mudah kan? Anda boleh postkan link promosi di wall atau pada status facebook.
2. Sosial yang baik - Bantuan bukan keuntungan, pergerakan akar umbi, dan sebab-sebab sosial kita mengambil berat tentang dengan menyebarkan perkataan.
3. Jemput rakan anda untuk menyertai SAYS.my - http://says.com/my/eddyazhar88/invite. Anda boleh mendapatkan pautan jemputan anda untuk berkongsi dengan kawan anda, anda akan dibayar untuk setiap rakan yang menandatangani untuk SAYS.my dan * aktif berkongsi satu kempen dan mendapat lebih daripada 3 lawatan unik. Setiap jemputan untuk rakan menyertai SAYS, anda akan mendapat RM1.00.
4. Menyertai pertandingan - Dari masa ke semasa, kami akan menjalankan pertandingan dengan pelbagai hadiah untuk giveaway. Melihat sem bagi mereka pada Fan Page Facebook, Twitter (@ SAYSdotMY) dan Blog.
5. Sebaik sahaja jumlah pendapatan atau earning anda mencukupi RM50. Wang ganjaran tersebut akan terus dimasukkan ke dalam account BANK pilihan anda.

KLIK SINI UNTUK CONTOH IKLAN SAYS..SELAMAT MENCUBA
ENGLISH VERSION

HOW TO EARN REWARDS ON SAYS.MY
Social media sharers get rewarded by participating in all kinds of reward opportunities, such as:
1. Social Recommendations - What you tell your friends is the most powerful form of recommendations. You can choose to spread promotions, events or news, and get paid in cash or contribution points.
2. Social Good – Help non-profits, grassroot movements, and social causes we care about by spreading the words.
3. Invite your friends to join SAYS.my –  Visit http://says.com/my/eddyazhar88/invite and get your invite link to share it with your friends, you will be paid for every friend who signs up for SAYS.my and is *active.
4. Join contests – From time to time, we will run contests with various prizes to giveaway. Look out for them on our Facebook Fan Page, Twitter (@SAYSdotMY) and Blog.
*Shares a campaign and gets more than 3 unique visits.
KLIK SINI UNTUK CONTOH IKLAN SAYS..SELAMAT MENCUBA
Terima Kasih Atas Kunjungan Anda =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hak Cipta Terpelihara Oleh aces15.blogspot.com 2012