0 LAJUKAN BROADBAND CELCOM YANG OVERLIMIT

Assalamualaikum W.B.T!
Pasti anda bengang kan andai Broadband anda lembab tahap siput!
Jom kita belajar Cara Nak Hack Limit Celcom Broadband!

Kalau korang dah overlimit celcom broadband, confirm dia akan jadi slow tahap gaban! 
So, di sini ada 2 cara untuk bypass limit tu!

1. Cara manual.
kalau korang surf youtube ke, download lagu ke, software ke, tapi tiba-tiba slow, korangdisconnect dulu, then reconnect, Pastu resume. 
Tapi benda ni kena buat berulang-ulang la baru dapat speed yang asal.

2. Ping of death.
Ping of death ni bermaksud, kita attack ip celcom 3g yang kita dapat dan hantar message kepadasystem ip tersebut untuk memanipulasi talian tersebut.

Vista/xp anda kena RUN cmd”, kalau Windows 7, tekan start, type “cmd” kat search bar tu
kalau dah buka cmd tu, just type ipconfig/all”!
Pastu, korang akan dapat tengok network adapter beserta maklumat lain.
Kamu ipv4 address Celcom 3g kamu. Scroll je ke sampai jumpa.
Contohnya 10.174.176.230.
Buka notepadtype "ping 10.174.176.230"!
Tekan enterpastu type connections”!
Save as namafiletu.bat
file type = all type
Save.
Click file tu!
Biarkan benda tu selama mana yang kamu mahu!
Simple bukan?


JOM BACA CERITA LAIN DI SINI
Terima Kasih Atas Kunjungan Anda =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hak Cipta Terpelihara Oleh aces15.blogspot.com 2012