2 LELAKI...PEREMPUAN...dan BEST FRIEND..(BFF)

Do whatever it takes.
Anda semua tahu kan. Seseorang lelaki tak akan dan akan pernah menjadi kawan baik kepada seorang perempuan. Kerana, jauh disudut hati para lelaki tersbut, akan ada segelintir perasaan cinta yang tidak kesampaian. Dan perasaan itu menjadi kabus di sebalik pertalian ‘best friend forever’.

Mungkin anda tak tahu. Tetapi seorang perempuan amat susah untuk mencintai seorang lelaki yang telah diabadikan sebagai rakan hidupnya. Sebaliknya, seorang lelaki amat mudah untuk jatuh cinta terhadap seseorang gadis kerana lelaki tidak akan merapatkan diri dengan gadis yang tidak diminatinya.

Dan, untuk menjadi teman sehidup semati selepas sekian lama menjadi kawan, adalah perkara yang tak mampu kita simpulkan. Dari segi percakapan, peradaban, bergaulan dan pelbagai aspek akan berubah. Semuanya tak sama dan tak akan sama, mustahil.
Gambling with a relationship, is a risk to get love.


*AWEK TETAP AWEK*

"BFF TETAP BFF"
jangan abaikan mereka...:)



Terima Kasih Atas Kunjungan Anda =)

2 comments:

Norlida Ramli said...

jauh disudut hati para lelaki tersbut, akan ada segelintir perasaan cinta yang tidak kesampaian. Dan perasaan itu menjadi kabus di sebalik pertalian ‘best friend forever’.

*so maknanya??
lelaki yg jd bff pmpn sbnrnya suke la kt pempuan tuuuuu

aCe said...

xtau...
post ini adalah dicopy semata-mata..
tiada kaitan dengan penulis blog ini..
tapi tak salah kan sukakan orang?..;p
mungkin jugak suka tu sebelom ade awek laa kot..
dah ade awek..sukaa..sayang..cinta tu..mesti laa lebih kat awek..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hak Cipta Terpelihara Oleh aces15.blogspot.com 2012