ads

loading...

Thierry Henry Fantastic Pass Team Gerrard vs Team Carragher



Thierry Henry Fantastic Pass Team Gerrard vs Team Carragher 2015
Posted by SoccerHighlightsToday on Sunday, 29 March 2015

Liverpool Charity Match Live streaming




Liverpool Charity Match Live streaming

TEMAN LELAKI UPAHAN


[COMPLETED FULL EPISOD]
>>Epidod 1- Episod 28<<
Teman Lelaki Upahan (2015)



SELAMAT MENONTON

Awal Ashaari Kemalangan di Melaka


Keadaan kereta yang dinaiki Awal 

Alor Gajah: Pelakon dan pengacara Awal Ashaari, 34, cedera selepas kereta BMW 6 Series dinaiki terbabas dan terbalik berhampiran Hentian Rehat dan Rawat (R&R) Ayer Keroh, di sini, pagi tadi.
Dalam kejadian kira-kira 11.15 pagi, Awal dikatakan cedera di anggota badan dan dikejarkan ke Hospital Melaka menggunakan ambulans.

Selain awal, turut berada di dalam kenderaan itu adalah Pengurusnya Izuan Mokhtar dan belum dapat dipastikan siapa yang memandu kereta terbabit.
Mereka dikeluarkan orang ramai sebelum dikejarkan ke Hospital Melaka dan kini sedang menjalani ujian x-ray.

Belum dapat dipastikan tahap kecederan dialami Awal dan Izuan.







Isyarat Cinta (2015)

Sinopsis Filem Isyarat Cinta
Isyarat Cinta mengisahkan cinta pasangan Orang Kelainan Upaya (OKU) antara pasangan buta dan pekak. Iskandar (Adi Putra) merupakan seorang jejaka yang mengalami cacat pendengaran, manakala pasangannya pula Dhia (Liyana Jasmay) seorang gadis buta.

Hubungan mereka terjalin ketika Iskandar cuba menyelamatkan Dhia dalam satu kemalangan. Ariel (Fizo Omar) bertindak sebagai orang tengah dalam menghubungkan kedua-dua mereka kerana masalah kecacatan yang mereka alami. Namun, dalam masa yang sama Ariel turut mempunyai perasaan terhadap Dhia yang akhirnya menimbulkan konflik selepas itu.

Adakah cinta Dhia dan Iskandar bakal bersatu? Bagaimana dengan perasaan istimewa Ariel terhadap Dhia? Berjayakah Ariel menambat hati Dhia? Siapakah jejaka pilihan hati Dhia sebagai teman hidup? Saksikan filem Isyarat Cinta untuk mengetahui kisah selanjutnya. Filem Isyarat Cinta akan mula ditayangkan di pawagam bermula 19 Mac 2015 kelak. Jangan lupa tonton.

Sinopsis filem Isyarat Cinta, review filem Isyarat Cinta, gambar Isyarat Cinta, pelakon dan pengarah Isyarat Cinta, cinta Orang Kelainan Upaya (OKU), kisah cinta pasangan pekak dan buta, Original Sound Track OST Isyarat Cinta, Lagu Tema Filem Isyarat Cinta, Download OST Isyarat Cinta – Tak Harus Memiliki
Gambar barisan pelakon filem Isyarat Cinta

Pelakon Isyarat Cinta
Liyana Jasmay, Fizo Omar, Adi Putra dan ramai lagi.

Pengarah Filem Isyarat Cinta
Bade Azmi

Trailer Isyarat Cinta



Original Sound Track OST Isyarat Cinta
            Lagu Tema Filem Isyarat Cinta
Lagu: Tak Harus Memiliki
Penyanyi: Tomok

Download OST Isyarat Cinta – Tak Harus Memiliki 

-

5 TIPS BERHADAPAN LELAKI PANAS BARAN

Memiliki atau mengenali jejaka yang panas baran atau mudah marah memang menakutkan buat semua gadis, namun bila hati dah suka dan sudah sayang segalanya boleh di lupakan sekelip mata. Sungguh pun begitu, sifat barannya tidak mungkin akan hilang dengan serta-merta. Kita harus bijak mengatur strategi dan tahu bagaimana berdepan dengan jejaka seperti ini!
Macam aku sendiri, suami aku seorang yang tersangat very hot-temper. Memang mudah menggelegak. Kadang dia macam perempuan. 5 minit yang lepas dia tengah gelak, dan sekarang dia sedang marah. Hormon tidak stabil bukan?
Walaupun dia panas baran, tapi dia tersangatlah kelakar orangnya. Pandai melawak. Dan sebab tu aku suka dia. Dari zaman bercinta lagi aku boleh terima keburukan dia yang mudah panas baran tu. Lagi pulak aku sebagai jodohnya yang telah disiapkan oleh Allah dengan tahap kesabaran yang sangat tinggi. Haha.
Jadi, ayuh ketahui 5 cara deal dengan lelaki yang panas baran dan mudah melenting.
1)    BERBICARA DENGAN LEMBUT
Ada sesetengah orang berpendapat berdiam diri tanpa mengeluarkan kata-kata adalah jalan terbaik untuk selesaikan masalah. Ternyata itu semua hanya mitos sahaja! Cara terbaik adalah cuba bawa berbincang dan jangan lupa gunakan segala kelembutan dan kemanjaan yang kamu ada. Lelaki seperti ini biasanya mudah lentur dengan kelembutan seorang wanita.
2)    MENGALAH SAHAJA
Tidak kisah salah siapa, adakalanya kamu harus mengalah dan tidak perlu berlumba dengannya untuk menang. Selalunya individu seperti ini mempunyai daya saing yang tinggi. Jika dia rasa tercabar dia mungkin akan berang dan sukar terima keadaan. Jadi sebagai langkah selamat biarkan sahaja si dia dengan caranya itu tak usah pertikaikan lagi.
3)    JANGAN MENGUNGKIT
Sungguh pun mereka agak kasar, tetapi lelaki seperti ini selalunya sangat sensitif! Jangan tak percaya, mereka paling ‘tersentuh’ jika kamu bercerita dan mengungkit segala kenangan lalu. Keadaan sebegini akan mengeruhkan lagi keadaan. Cuba elakkan diri dari mengungkit segalanya ya!
4)    SEDIA MEMINTA MAAF
Bila berdepan dengan individu seperti ini adakalanya kamu harus siap sedia untuk menyerah kalah dan meminta maaf. Sungguhpun bukan salah kamu, perkataan “maaf” mampu membuatkan hatinya reda dan akhirnya tenang kembali.
5)    TIDAK PERLU BERDEBAT
Jangan di panjangkan cerita. Jika itu jawapannya YA kan sahaja. Tak perlu berdebat dengan individu seperti ini. Mereka sukar menerima kekalahan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...