0 Video Atikah Suhaime



Video lucah dan gambar bogel atikah suhaime tersebar ?
Memang dah kecoh dah media sosial yang konon video lucah atikah suhaime berserta gambar bogel dia tersebar, sampaikan atikah suhaimi nak ambik tindakan undang-undang pasal penyebaran video yang dikatakan fitnah tersebut
Aku pun cuba gak gatal gatal tangan nak cari google sana sini,adakah benar wujud video lucah tersebut, namun gagal banyak laman web menggunakan keyword video lucah atikah suhaime dan gambar bogel atikah suhaime
Kebiasaan kalau dah tersebar isu panas macam ni memang berebut rebut para peminat yang google nak cari al maklumlah nak tengok rupa sebenar tubuh artis kesayangan mereka yang selama ini bertutup
Satu jer nasihat aku, tak payah lah korang nak sibuk nak download video lucah atikah suhaime tu ,takde faedah pun, banyak laman web yang ishak hasimi jumpa mengandungi virus, dari komputer korang diserang virus.Takde faedah kita cari dan download aib orang, betul atau tidak video lucah tu atikah suhaime punya itu ,kita tak payah sibuk
Yang penting kalau kita hentikan hal itu,maka automatik akan tertutup aib dia dan terhenti fitnah,kalau kita jaga aib orang, maka allah akan jaga aib kita juga..
So faham faham jer lah ok
Sekian..

Terima Kasih Atas Kunjungan Anda =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Hak Cipta Terpelihara Oleh aces15.blogspot.com 2012